pondělí 27. října 2008

Sex turiste na Phuketu :-)

Mili pratele,

naposledy zdravim ze zeme usmevu, slunicka a levneho sexu :-). Dekuji velice za vzkazy, SMSky a e-maily. Nez vyrazim domu, tak je spocitam a kdo psal nejvice, ten dostane nejvice darku ;-). Do odletu uz mi bohuzel zbyva jen par desitek hodin a zitra delam zkousku z thajske masaze a ceka me vecer se skripty, tak ackoliv mam milion zazitku, tak napisu jen par radek a zbytek povypravim a mam i par fotecek.

Po Phi-Phi jsem jeste pobyla na Phuketu, v Rayongu a na ostrove Samet.

Sex turiste na Phuketu
Phuket je oblibena turisticka oblast v zapadni casti Thajska. Bydlela jsem tam 3 dny na nejvetsi a nejproflaklejsi plazi Patong. Jde o jednu ze 3 oblibenych destinaci sexturistu (dalsi jsou Pattaya a Bangkok). Zjistila jsem to, az kdyz jsem tam prijela :-) a omylem jsem si objednala asi erotickou masaz. Byl to pekne trapny zazitek, kdyz jsem byla na maserku neprijemna, mela opravdu 'divnou techniku' :-). Fuj, pak jsem se tyden masazim vyhybala :-).
Jinak hlavni plaz na Phuketu je 'desiva'. Turiste, co tam jezdi tam bydli v evropsko-americkych hotelech, jedi v KFC a BurgerKingovi a na kazdem rohu tam maji Starbucks :-).

Pest na oko v Rayongu
Rayong je mesto na vychodnim pobrezi Thajska. Bydlela jsem tam v krasnem hotelu na plazi. Jen 3 dny. Byla jsem tam totiz jedina cizinka, jinak sami thajci. Oni byli fajn, ale ja jsem tam byla jak pest na oko :-). Napriklad thajci se zasadne koupou celi obleceni (i deti) a ja jedina jsem byla mezi nimi na plazi v plavkach :-). Musela jsem vypadat asi uchylne. Takova bila hrouda sadla v plavkach mezi cernymi hubenymi oblecenymi thajkami a thajci :-). Navic jsem zjistila, ze tam, kam jsem si prvni den na plazi lehla s knizkou, je restaurace :-). Oni tam na zemi varili a kolem poledne se kolem mne rozesadili a obedvali :-). No sranda :-). Se divim, ze je nepresla chut pri pohledu na moje bile speky :-).

Kouzelny Samet
Ostrov Samet je 10 minut lodi od Rayongu a nikdy na nej nezapomenu. Naprosto me nadchnul. Bydlela jsem v resortu jmenem Jep's v lesnim bungalovu a jedla v neuveritelne restauraci primo pod palmami, vecer tam pousteli lehky dzezik. Atmosferu bohuzel tezko slovy popsat, ale to misto je zacarovane a kdykoliv budu mit moznost, tak se tam vratim. Kdybyste se tam vypravili, tak pozor, neni to moc pro hotelove/high-society typy :-).

No a ted jsem zpet v Bangkoku a mela bych se jit ucit na zitra. Zitra ze me bude kvalifikovana maserka thajske masaze (teda podle toho jak dopadnou zkousky). Chodim na kurz do skoly Chetawan WatPo, coz je mimochodem nejprestiznejsi skola thajske masaze na svete a jen zde muzete ziskat nejvyssi kvalifikaci pro thajskou masaz. Doufam, ze me ted budete dostatecne obdivovat :-). Kurz je dost drsny, zezacatku jsem mela vsude modriny, ale neuveritelne zajimavy a jsou tam lidicky z Thajska, Belgie, Holandska, Svicarska, Japonska, Ciny,..

Jsem v Thajsku v jednom kuse jako Alenka v risi divu. Atmosferu tezko popsat slovy. A 5 tydnu, co jsem tu stravila, je strasne malo :-(. Priste jedu aspon na pul roku :-).

Uz se na vas tesim :-).

Lida

Žádné komentáře: